Choď na obsah Choď na menu

Premiership kampioenen battle - Manchester City 2-0 jaar won tweemaal

Om 22:00 op 11 mei (UK lokale tijd 15:00 ) , Premier League Alle vertoningen tijdens het rijden aftrap, Manchester City 2-0 West Ham United , bijna drie seizoen tweemaal won de Premier League titel , Pellegrini werd de eerste te krijgen Engeland hoogste competitie van niet-Europese coach. Nasri lange afstand doel , Silva raakte de lat , kapitein Vincent Kompany de score uit te breiden ; Liverpool thuis 2 een omkering van Newcastle , tweederde van slechte loper . Skrtel eigen doel , Gerrard en Agger staat binnen twee minuten Sturridge brak.

Dit is de zevende in de geschiedenis van de Premier League laatste besluiten het kampioenschap . Manchester City zal 1 punt krijgt 2 van de laatste 3 jaar zijn er zeker van om de kroon te winnen , maar ook zal leiden tot de kortste Premiership kampioenen bezetten de top record ( 15 dagen ) , zal Pellegrini kunnen oogsten voor het seizoen "dubbel " (afgelopen zijn maand wint was de League Cup ) . Manchester City onlangs 4 overwinning, alleen te verliezen thuis dit seizoen , Chelsea ( 3 februari ) , en de andere een tweede huis verliest 2-2 niveau Sunderland vorige maand . Aguero comeback vervangen Milner , heeft de andere stand niet veranderd . Dit jaar is de League Cup halve finale , West Ham twee ronde totale score van 0-9 nederlaag tegen Manchester City en Manchester City bijna zeven competitie ontmoet talrijke ( twee gelijke spelen en vijf verliezen) , officiële wedstrijd uit tegen Manchester City vijf - game losing streak .

Race in de regen . De opening negen minuten , en dominant rechts pass, de Noble schopte het strafschopgebied aan zijn linkervoet belegering , de scheidsrechter Atkinson wuifde spel op . De eerste 11 minuten , Savoy Leta rechts passeren , na Silva toonhoogte poort 9 meter linkervoet volley gedompeld over de lat . Na 1 minuut , Downing linksback pass, Nolan speelde in de voorkant van 25 meter hoog . De eerste 14 minuten , de rechterkant van Pablo Zabaleta Diya Mei verdediging viel op de grond in het strafschopgebied , werd Atkinson niet veroordeeld , langzaam microscoop Diya Mei vrij van vals spel . De eerste 18 minuten , Aguero perifere laag schot was Adrian .