Choď na obsah Choď na menu

Kies waardevolle BVB Borussia Dortmund tenue 2015

Zoals we weten Dortmund won een tweede Europa Cup, 1 Beker voor Bekerwinnaars, 1 Intercontinental Cup kampioen en acht keer de Duitse eredivisie. 27 juli 2013, Dortmund 4: 2 versloeg drievoudig winnaar Bayern München won de Duitse Super Cup van dit seizoen. Heeft u BVB Borussia Dortmund tenue 2015?

2014/15 UEFA Champions League Groep D voetbal focus van een strijd in het Westfalen Stadion, ras, Arsenal spelen tegen Borussia Dortmund 0-2. Ik denk dat Borussia Dortmund en Arsenal zijn zeer uitstekend. En als je voetbalfans, dan misschien moet je goedkope voetbaltenues.

17 opeenvolgende Arsenal bereikte de Champions League zes keer in de geschiedenis van de groep wedstrijd tegen Dortmund behaalde drie overwinningen, een gelijkspel en twee nederlagen. Vorig seizoen op de weg naar een bal, dat is acht keer het Dortmund Wereldoorlog geschiedenis tegen Engeland team de enige nederlaag winnen, Arsenal en Dortmund laatste thuisoverwinning was 12 jaar geleden. Dortmund leidt de eerste 45 minuten, Gross Kreutz beleg, na Yinmobilai reed in het strafschopgebied van de rechterkant van het veld 12 meter gelanceerd in de verre hoek, Gibbs en Koscielny hebben gefaald te belemmeren. Dortmund 48 minuten om de score, Gross Kreutz uitbreiden na het passeren, het stoppen en homeopathische Aubameyang volley Tui doorbraak Szczęsny, Koscielny mislukte belegering in de lucht aan de voorkant van het blok, 2-0.

Hoewel Arsenal verloor de wedstrijd, maar ik geloof dat dit niet van invloed op uw steun voor hen, toch? En als je wilt jersey kopen voor jezelf, welkom op onze winkel voetbaltenue201415.info.