Choď na obsah Choď na menu

Draag Arsenal tenue 2015 voor hen

2014/15 UEFA Champions League Groep D voetbalwedstrijd dag vierde van een focus op de bestrijding van een gevecht in het Emirates Stadium, Arsenal thuis 3-3 Anderlecht, Arteta, Sanchez en Chamberlain aangesloten op de 3 bal, maar verloor de volgende drie ballen trekken. Mensen zouden voetbalshirts 2015 dragen om hen op te vrolijken.

Arsenal laatste ronde van de laatste drie minuten blessuretijd verbonden met de twee bal omkering van de Anderlecht winnen, drie keer Wereldoorlog geschiedenis thuis tegen België team naar de overwinning te behalen. Anderlecht 12 Kezhan England team all-negatief. Alleen Ramsey rotatie Flamini speelde. Hoewel Arsenal niet winnen, Arsenal tenue 2015 zijn nog steeds populair onder de mensen.

Arsenal de leiding over 25 minuten, Sanchez voorbij, achter Welbeck struikelde in het strafschopgebied fout Man Gulu, Arteta penalty shot. Anderlecht 73 minuten om de kloof op Mitt Pavlovic kreeg rood na een zware overtreding in het strafschopgebied Monreal gele kaart, Vanden - Bray penalty shot, 2-3. Anderlecht 90ste minuut gelijkmaker, Nayar rechts passeren, Mitt Pavlovic 10 meter voor Mertesacker header, 3-3.

Hopend Arsenal kan winnen volgende wedstrijden. Wat meer is, als je er een wilt kopen, ga dan naar onze winkel voetbaltenue201415.info.